WARDA BY NAELOFARHIJAB

WARDA BY NAELOFARHIJAB

Monday, April 3, 2017

OKAYA FOUNDATION - CREAM TO POWDER




OKAYA FOUNDATION .
.
"NAK NAMPAK NATURAL BEAUTY DAN GLOWING DALAM MASA SEMINIT?
NAK NAMPAK CANTIK TANPA SEBARANG MAKE UP? NAKK!!!!.CEPAT
DAPATKAN OKAYA FOUNDATION!!" .
.
Memperkenalkan Okaya Foundation Cream To Powder 2 in 1 membantu anda flawless 
sepanjang masa.Calit-calit sapu-sapu pakai lipstick pakai celak tak sampai 2 minit terus 
putih berseri..senyum sampai ke telinga pegi kerja.Cream to Powder merupakan cream
ajaib yang diperbuat dari bahan berkualiti tinggi setanding jenama antarabangsa yang
sangat popular di pasaran.Okaya Foundation Malaysia memang terbaik uollsss rugi
la kalau korang tak try.Tak perlu pakai cream lain dah kalau pakai ni.Wangi pun
wangi dan ni adalah salah satu foundation favourite yang selalu guna so 
kepada sesiapa yang nak try Okaya ni please cepat sebelum 
terlambat okay bai. Stok terhad!!! .
.
FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
OKAYA FOUNDATION .
.
Boleh mengganti kan bedak(tidak perlu berbedak) . 
Tahan lama sehingga 12 jam .
Mengandungi vitamin E dan minyak zaitun untuk merawat 
jeragat dan jerawat .
Tidak bercapuk walaupun berpeluh..
Spf 30 melindungi cahaya matahari merbahaya .
Cerah..gebu..shining dan berseri sepanjang hari .
Mesra solat.
Bebas alkohol dan bahan kimia  merbahaya .
Menutup cela,parut,jerawat dan jeragat
Boleh dijadikan alas mekap . 
Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan . .
CARA PENGGUNAAN OKAYA
FOUNDATION .
.
Calit-calit je macam foundation biasa.Yang penting tahan 
berbulan-bulan.Guna tanpa was² 
Whatapps sis cepat2 now!!!
📱 0172000213 for order
📱0172000213 for order
📱0172000213 for order
#okayacreampowder #okayaoriginal #okayamurah #freepostage #foundation #okayafoundation






No comments:

Post a Comment