WARDA BY NAELOFARHIJAB

WARDA BY NAELOFARHIJAB

SNE BEUTSKIN ESSENCE

SNE BEUTSKIN ESSENCE
Nama Produk : Beutskin Essence
Kod Produk : 10023
Berat : 500mg x 60 capsules
No.Pendaftaran Kementerian Kesihatan : MAL08031430TR
Harga : RM240.00 (SP)


SNE BEUTSKIN ESSENCE merupakan produk kecantikan terhangat sekarang nie ..so, aku nak cerita serba sedikit mengenai produk SNE BEUTSKIN ESSENCE..mungkin ramai dah tahu akan keberkesanan produk nie dan ramai artis yang menggunakan produk nie..nanti aku akan bagitau lebih lanjut di bawah ye..

 

5 FAKTOR UTAMA
1. Kecerahan Kulit - kulit kemerah-merahan
2. Memperbaiki Gen - menghalang sakit keturunan
3. Metabolik - Metabolisma stabil
4. Anti-Pengoksidaan - awet muda
5. Memutihkan
 

 

 Beutskin Essence dirumus dengan menggunakan ramuan platinum daripada esens tumbuhan yang unik dan digabung dengan penggunaan teknik ekstraksi supercritical CO2, berupaya menguraikan melanin dan pigmen kuning pada kulit dengan cepat demi memutihkan dan memperbaharui sel badan secara keseluruhan. Ia menggalakkan metabolisme sel dari dalam ke luaran supaya membolehkan badan menjadi lebih sihat dan memperolehi kulit yang lebih cerah. Ia juga membebaskan enzim-enzim aktif sel, berkesan untuk menghalang aktiviti penyahasilan dan meningkatkan tenaga sel supaya tisu kulit seluruh badan berfungsi dengan normal.


KESAN-KESAN SELEPAS PENGGUNAAN BEUTSKIN ESSENCE


3 hari :
- Menstabilkan fungsi hati dan buah pinggang, kadar peneutralan toksin dalam badan meningkat dengan nyata sekali, kekangan kapilari darah meningkat, hemoglobin meningkat dengan nyata, ketidakseimbangan ’qi’ dan darah dapat diperbaiki dan memulihkan daya.

10 hari :
- Keadaan fizikal bertambah baik, sebahagian toksin dalam hati, buah pinggang dan darah dapat disingkirkan, keupayaan anti-pengoksidaan dalam badan meningkat, kapilari darah menjadi lebih lembut, memulihkan dan meningkatkan kekenyalan dinding darah pada masa yang sama menyelaras fungsi ovari.

30 hari :
- Toksin pada organ dalaman badan dapat disingkirkan lalu dipenuhi dengan bekalan nutrien yang diperlukan, keupayaan baik-diri kulit dipulihkan dan ditingkatkan, fungsi peredaran mikro pada kulit diselaraskan secara efektif.

60 hari : 
- Meningkatkan liang-diri kulit, keupayaan daya penahanan kulit meningkat, fungsi endokrin bertambah baik dan teratur, perubahan daripada kulit yang berwarna kuning gelap kepada kulit cerah berseri-seri.

90 hari:
 - Lebihan lipofusin dan radikal bebas dalam badan disingkirkan, sel-sel menjadi aktif dan keanjalan kulit dipulihkan lalu mengembalikan wajah yang cantik dan kelihatan muda.

Penggunaan jangka masa panjang :
- Metabolisme badan berada dalam keadaan peredaran yang baik, kulit menjadi lembut, licin, sihat, cerah, cantik dan sempurna. 

CARA MAKAN


DOS : 2 biji kapsul pagi dan 2 biji kapsul malam (sehari)
2 biji sehari (pagi) atau  (malam) sahaja

Boleh: Diambil seawal umur 13 tahun

jangan risau ! produk nie adalah HALAL..

 

 

Dan jugak diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)..

 

 macam mana? best kan produk nie? 

 

antara artis yang sedang menggunakan produk nie ialah Adira dan Isma..

 

 Adira..


Isma..sebarang pertanyaan dan berminat, bolehlah emelkan ke :

 

sharidashamsuddin@gmail.com

sms 0172000213

 

 jangan lepaskan peluang nie !